GHD

GHD

Sedan starten har ghd varit trogen mot dess grundläggande värderingar; att omvandla och förvandla hår. ghd är tongivande inom professionell hårstyling och anses i branschen som ett av de ledande hårstyling-varumärkena i världen. ghd är stil och exklusiva produkter som möter professionella behov. Målet har alltid vara att skapa kompromisslösa produkter som gör det möjligt för kvinnor att ha en bra hårdag, varje dag. Därifrån namnet ghd - som står för "good hair day".

Uppvärmd till 185 grader: den optimala temperaturen när håret ska stylas. En temperatur på över 185 grader skadar håret och en temperatur under 185 grader uteblir det optimala resultatet. 
ghd:s New Gold styler är ett måste-ha för professionella hårstylister, kändisar och fashionistas för att enkelt kunna skapa släta looks, såväl som fantastiska lockar och vågor, medan ghd:s borstkollektion och väldoftande stylingprodukter är oumbärliga verktyg för att skapa alla typer av looks.

ghd:s professionella fön; ghd air™ är den perfekta fusionen av ghd design och salongskraft, som levererar en exceptionellt snabb torktid och fantastiskt vackra resultat.

Om du har visionen, så har ghd verktygen för att göra den verklig!

ghd air™

ghd air™ är allt du behöver från en professionell fön. Två värme- och hastighetsfunktioner, ion-teknologi och cool shot knapp som hjälper till att skapa och fixera varje look.

ghd New Gold stylern

Med släta, rundande och high gloss plattor är dessa stylers ett must-have för varje professionell stylist.
Classic: original storleken på stylern och den optimala "all-roundern" som fungerar på alla hårtyper. De mellanstora plattorna gör denna styler perfekt både för att skapa lockar och vågor, men även för att platta alla hårlängder.

Den nya ghd gold® stylern har utrustats med en ny dual-zone teknologi för att säkerställa den ultimata prestandan, förbättrad uppvärmningstid på endast 25 sekunder, en super modern design samt automatiskt viloläge.

ghd platinum+

Introducerar ghd platinum +, ghds SMART styler som förutspår ditt hårs behov.

Ghd platinum + styler känner av genombrottets ultrazon med prediktiv teknik, känner igen varje sektion av hår och anpassar kraften för att säkerställa att den optimala temperaturen på 185ºC överensstämmer över de två plattorna, vilket ger vackra resultat i ett slag. Värmen övervakas 250 gånger per sekund över plattorna och genom sin prediktiva teknik känner denna revolutionerande stylern hårets tjocklek och hastighet där du stylar och justerar kraften i enlighet därmed, vilket ger dig ultimata resultat, anpassade till dig.

ghd curl

Utvecklad för att ge ett hälsosammare hår och snygga, glansiga lockar som håller. Hemligheten bakom är den unika tri-zoneteknologin, som ligger i värmeelementet. Sex snabbtänkande sensorer säkrar en konstant temperatur på 185°C, som är den optimala temperaturen för hårstyling.

ghd style

Dessa nödvändiga stylingprodukter är speciellt framtagna med ghd style's heat protection system för att maximera effekten vid värmestyling utan att kompromissa.

ghd:s borstar och professionella kammar

Med valet mellan fyra storlekar av vår ceramic vented och natural bristle rundborstar samt paddle brush, oval och dressing brush och en rad olika kammar är det allt du behöver.